Sarajevska 92A, Matuzići 74203 | 032 694-915 | info@alati.ba |

Search

Trebate našu pomoć? 032 694-915
Trebate našu pomoć? 032 694-915

Firma Teol doo osnovana je 1998 godine čiji je vlasnik i osnivač Irfan Preldžić sa sjedištem u Tešnju. U svom početku firma je vršila prodaju i distribuciju industriskih ulja i maziva što joj je bila osnovna djelatnost. Prepoznavši potrebu tržišta u svoj prodajni asortima uvodi prodaju reznih alata za obradu metala kao  i ručnih alata, steznih alata, tračnih i mašinskih pila, brusni materijala i mjernog alata.

Predanim radom i praćenjem evropskih i svjetskih trendova brzo je postava prepoznatljiv brend da području cjele Bosne i Hercegovine  pa i šire. Danas Teol zapošljava 10 radnika i konstantno teži usavršavanju i pronalaženju novih kadrova a sve u cilju pružanja što profesionalnije usluge i proširenja svoje ponude i prodajnih kapaciteta. Početkom 2022.godine Teol doo prelazi u vlastiti poslovni objekat veličine cca 400m2 na adresi Sarajevska 92A Mravići općina Doboj Jug i dodatno proširuje prodajni asortima mašinama za obradu metala kao i ručnim električnim mašinama.

Vaše zadovoljstvo nam je na prvom mjestu!

Uvijek na vrijeme

Besplatna dostava

Profesionalni pristup poslu i pružanje usluge i tehničke podrške svojim klijentima i kupcima rezultat je dugogodišnjeg uspješnog rada.

Najbolja ponuda alata uz dostavu na kućnu adresu.

Vaše zadovoljstvo je naš uspjeh.

GARANCIJA

Svaki proizvod ima garanciju.

BRZA ISPORUKA

Dostavljamo u roku 48h.

SIGURNA KUPOVINA

Svi Vaši podaci su 100% sigurni.
Product has been added to your cart