Sarajevska 92A, Matuzići 74203 | 032 694-915 | info@alati.ba |

Search

Trebate našu pomoć? 032 694-915
Trebate našu pomoć? 032 694-915

Na stanju

BELLUBE LANCOL 100 5L ULJE ZA LANAC MOTORNE TESTERE

Ulje za lance motornih testera LANCOL 100 je proizvedeno od kvalitetnih mineralnih ulja i specijalnog paketa aditiva. Koristi se za podmazivanje lanaca motornih testera najvećih svjetskih proizvođača. Kvalitetno bazno ulje i paket aditiva obezbjeđuje izuzetnu zaštitu od habanja  i pri najtežim uslovima rada.
Ulje se odlikuje izuzetnom prionljivošću, čime se obezbjeđuje sigurno podmazivanje. Dobra viskozitetna svojstva omogućavaju primjenu pri veoma niskim temperaturama, a takođe i na povišenim temperaturama.

SPECIFIKACIJE: Ispunjava zahtjeve  specifikacija o kvalitetu ISO 6743 – 1   L – AC, kao  i zahtjeve velikih svjetskih proizvođača kao što su: STIHL, PARTNER – FARMER, SACS – DOLMAR, HUSQVARNA   i dr.

26,00 KM

SKU:000069
  • Za slučajne pogreške u specifikaciji ne snosimo odgovornost.
  • Fotografije artikala su ilustrativne prirode i ne moraju odgovarati stvarnom izgledu artikla.
  • Za tačnu specifikaciju pojedinog artikla kontaktirajte info@alati.ba
  • Rok isporuke: 2 do 5 dana
  • Mogućnost povrata: 5 dana od kupovine
  • Način plaćanja: gotovinom pri isporuci, virman (žiralno)

Najprodavaniji

OLMAKAL RAPID EXTRA ULJE ZA KALJENJE 10L

59,00 KM
OLMAKAL RAPID EXTRA Visoko kvalitetno ulje za kaljenje sa izuzetnim osobinama hlađenja i visokom termičkom stabilnošću. Primjerno je za upotrebu u otvorenim sistemima za kaljenje.

PRIMOL 3000 EMULZIJA ZA OBRADU METALA 10L

104,50 KM
Biostabilno HMS za sve vrste obrada metala (kako obojenih tako i lahkih). Omogućava dobro hlađenje, podmazivanje i kvalitetu površine. Preporučujemo 3 %-10 % koncentraciju.

OLMA HYDROLUBRIC VG 32 HIDRAULIČNO ULJE 10L

59,00 KM
Hidraulička ulja za najviše zahtjeve. Odabrana bazna ulja i kombinacija aditiva osiguravaju izvrsnu hidrolitičku i toplinsku stabilnost, zaštitu od habanja i korozije te izvrsna svojstva na niskim temperaturama. 

BELLUBE LANCOL 100 5L ULJE ZA LANAC MOTORNE TESTERE

26,00 KM
Ulje za lance motornih testera LANCOL 100 je proizvedeno od kvalitetnih mineralnih ulja i specijalnog paketa aditiva. Koristi se za podmazivanje lanaca motornih testera najvećih svjetskih proizvođača. Kvalitetno bazno ulje i paket aditiva obezbjeđuje izuzetnu zaštitu od habanja  i pri najtežim uslovima rada. Ulje se odlikuje izuzetnom prionljivošću, čime se obezbjeđuje sigurno podmazivanje. Dobra viskozitetna svojstva omogućavaju primjenu pri veoma niskim temperaturama, a takođe i na povišenim temperaturama. SPECIFIKACIJE: Ispunjava zahtjeve  specifikacija o kvalitetu ISO 6743 – 1   L – AC, kao  i zahtjeve velikih svjetskih proizvođača kao što su: STIHL, PARTNER – FARMER, SACS – DOLMAR, HUSQVARNA   i dr.

Product has been added to your cart