Sarajevska 92A, Matuzići 74203 | 032 694-915 | info@alati.ba |

Search

Trebate našu pomoć? 032 694-915
Trebate našu pomoć? 032 694-915

Na stanju

BELLUBE HIDRO OIL 68 10L HIDRAULIČNO ULJE

Hidraulična ulja BELLUBE su proizvedena od kvalitetnih mineralnih ulja. Bazna ulja i posebna kombinacija veoma djelotvornih aditiva obezbjeđuju izuzetnu zaštitu vitalnih elemenata hidrauličnog sistema od habanja i korozije. BELLUBE hidraulična ulja imaju izvanrednu oksidacionu i termičku stabilnost što doprinosi produžavanju intervala zamjene, sprječavanju nastajanja nepoželjnih taloga, poboljšanju čistoće i efikasnijem radu cjelokupnog hidrauličnog sistema.

47,75 KM

SKU:000081
  • Za slučajne pogreške u specifikaciji ne snosimo odgovornost.
  • Fotografije artikala su ilustrativne prirode i ne moraju odgovarati stvarnom izgledu artikla.
  • Za tačnu specifikaciju pojedinog artikla kontaktirajte info@alati.ba
  • Rok isporuke: 2 do 5 dana
  • Mogućnost povrata: 5 dana od kupovine
  • Način plaćanja: gotovinom pri isporuci, virman (žiralno)

Najprodavaniji

OLMAKAL RAPID EXTRA ULJE ZA KALJENJE 10L

59,00 KM
OLMAKAL RAPID EXTRA Visoko kvalitetno ulje za kaljenje sa izuzetnim osobinama hlađenja i visokom termičkom stabilnošću. Primjerno je za upotrebu u otvorenim sistemima za kaljenje.

PRIMOL 3000 EMULZIJA ZA OBRADU METALA 10L

104,50 KM
Biostabilno HMS za sve vrste obrada metala (kako obojenih tako i lahkih). Omogućava dobro hlađenje, podmazivanje i kvalitetu površine. Preporučujemo 3 %-10 % koncentraciju.

BELLUBE SUPER 15W40 MOTORNO ULJE 1L

6,10 KM
Kvalitetno motorno ulje namijenjeno za podmazivanje benzinskih i dizel motora ugrađenih u putnička i manja komercijalna vozila. Formulacija ulja omogućava dobro podmazivanje, zaštitu motora od habanja i korozije uz istovremenu dobru čistoću motora. Spada u multigradno motorno ulje viskozitetne gradacije SAE 15W40, koja je optimalna za naše klimatsko područje.

OLMAPOLAR 68 ULJE ZA KLIZNE STAZE 10L

43,50 KM
Moderna ulja za podmazivanje vođica i kliznih staza. Ulja imaju odlične osobine podmazivanja, naročito u uvjetima visokih opterećenja i niskih brzina. Djeluju tako da spriječavaju nastanak takozvane "Stick-Slip" pojave. Mogu se koristiti i kao hidraulična ulja.

Product has been added to your cart